ZAKAT GAJI DAN PENDAPATAN PROFESIONAL DARI PERSPEKTIF MAZHAB SYAFI'I: SATU PENYESUAIAN SEMULA - Ab Majid, Mahmood Zuhdi (Jurnal Syariah, 1993)
Zakat Gaji dan Pendapatan Profesional Dari Perspektif Mazhab Syafi'i: Satu Penyesuaian Semula