Peranan imbuhan dan perbendaharaan kata dalam pendekatan umespp - Tahir, Abdul Shukor Haji; Morais, Elaine (Journal of Modern Languages, 2017)
Rencana ini adalah mengenai satu kajian pemhelajaran bahasa Inggeris di Fakulti Satera dan Sains sosieti di Universiti Malaya dan ia bertujuan untnk mengetahui masalah-masalah yang dihapi oleh pelajar-pelajar yang memplajari bahasa lnggeris untuk tujuan khas. Beherapa tahun yang lalu Pusat bahasa telah akronym UMESPP bagi tujuan menyediakan bahanÂ·hahan pengajaran yang boleh metnhantu pelajar menjngkatkan kemahiran membaca dalam bahasa Inggeris.