Bau ikan belut panggang - Saitoo, Haruki (Journal of Modern Languages, 2017)
Di suatu tempat tinggal seorang lelaki yang amat kedekut. Oleh kerana sifatnya yang begilu kedekut itu, dia digelar kechibee(kechi=kedecut, bee=si).